Tre retter

Tre retter




Vintermeny (serveres fra januar t.o.m mars)


Rødbetgravet Torsk
Artisjokk-krem, rosmarinolje, appelsin og fikensalat pinjekjerner og blomkarse, knekkebrød (F, L, G).


Langtidsstekt hvitløksglasert svinenakke
Sprø spekeskinke, sortkål, soppsky, jordskokkchips, mandelpotetpure tilsmakt chipotle, Shitakesopp (L). 


Krydderkokt Pære
Ostekrem, nøttekaramell, sitronkjeks (L, G, N). Vin: Royal Tokaji Late Harvest (455 kr)


Pris pr. kuvert kr. 500,- eks 15% mva



Vår- og sommermeny 1 (serveres fra april t.o.m august)


Flaket Torsk
Vårens primør-grønnsaker. Nobi-dressing, pepperrot & ristet hasselnøtt (B, E, F, N). 


Lammeplomme
Jordskokk & selleripuré, småspinat. Syltet vårgulrot & sjy med løpstikke Bakte småpoteter med estragon (L).


Søt vår
Pannacotta med rabarbragelé. Marengs, ristet bygg & sitrontimian (E, G, L).


Pris pr. kuvert kr. 500,- eks 15% mva



Vår- og sommermeny 2 (serveres fra april t.o.m august)


Grønn asparges med sitrusmajones

Syltet knutekål og rødløk, Västerbottenost. Nybakt surdeigsbrød og pisket smør (E, G, L). 


Ytrefilèt av Okse

Helstekt med karamellisert fenikkel, ristet fersk løk og rød paprika. Saltbakte nypoteter, sauce vierce. 


Jordbær

Ferskostkrem med vanilje, havre-crumble og Myntesirup (G, L).


Pris pr. kuvert kr. 500,- eks 15% mva



Høstmeny (serveres i september og oktober)


Kantareller, kongeøstersopp og steinsopp
Syltet og vendt i urter og syrlig rødløk. Servert på rugbrødflak med kvedegele (G).


Reinsdyr
Ovnstekt skivet lår, røkt hjerte. Sylta gule og røde beter, bakte gulrøtter og rosenkål. Rips og tyttebær. Saus på solbær, og bergmynte. Potet-terte (L).


Fersk ostekrem med mynte og ville bær
Granola av havre, hasselnøtter, tranebær og honning (G, L N).


Pris pr. kuvert kr. 500,- eks 15% mva



Julemeny (serveres i november og desember)


Gravlakstartar
Løyrom, småsalat og sennepssaus (F, E). Vin: Moreau Petit Chablis (486 kr)

velg mellom to hovedretter:


Andelårscofit eller Hjortefilèt


Andelårsconfit
Potetpurè, appelsinkokt rødkål, kryddersjy (L). 


Hjortefilèt
Fondantpotet, sellerirotpurè, syltet rødløk, portvinsaus, tyttebær (L). 


Krydder- og fruktkake
med karamellkrem og innlagte bær (G). Dessertvin: Recioto ( 498 kr)


Pris pr. kuvert kr. 525,- eks 15% mva



Kokkcoops 3-retter (serveres hele året)


Lettrøkt ishavsrøye
Syltet blomkål og rødbeter, dillkrem (L).


Rosastekt Kalvefilet
Sesongens smørbakte grønnsaker, løkkompott potet-og pastinakkpurè, røvinssaus (L).


Konfektkake
med salt karamelltopping og bærsalat (G).


Pris pr. kuvert kr. 500,- eks 15% mva






Tre retter 1


Dill- og sitronkokt kald laks med grønn asparges, agurksalat og pepperrotkrem


Rosastekt kalvefilet med smørbakte rotgrønnsaker, potetpuré og kremet trøffelsjy


Sjokolademousse og bringebær


(E, F, L)


Pris pr. kuvert kr. 500,-



Tre retter 2


Råstekt kryddertunfisk med salsa verde og blandet salat


Hjorteplomme med rødvinssjy, kantareller, glassert Charlotteløk, pastinak og potetpurèe


Pannacotta med sitron og vanilje


(B, F, K, L)


Pris pr. kuvert kr. 500,-



Tre retter 3


Råstekt kryddertunfisk med salsa verde og blandet salat


Urtefarserte kyllinglår med ratatouille og ris pilaff


Sitron og vaniljepannacotta med innlagte bær


(B, F, K, L)


Pris pr. kuvert kr. 500,-



Tre retter 4


Kamchatkakrabbe og løyromrøre på småsalat, med asparges, koriander, og


sitronvinaigrette.


Lammefilet, potet og pastinakpuré, haricôtes vertes, rødvinsglasert


borretaneløk, og sauce vierge.


Sjokolademousse med røde bær


(B, E, F, L, S)


Pris pr. kuvert kr. 600,-


Med oster kommer et tillegg på kr. 140,- pr. kuvert



Alle priser er oppgitt uten MVA 15%.


Allergener:

B-Sennep, C-Lupin, E-Egg, F-Fisk, G-Gluten, K-Sesam, L-Laktose, M-Bløtdyr, N-Nøtter, P-Peanøtter, Q-Sulfater, R-Selleri, S-Skalldyr, U-Upasteurisert ost, Z-Soya





Kokkcoop AS | Mølleparken 2 | 0459 Oslo | t. 213 99 049 | t. 977 32 666 | post@kokkcoop.no | Org.nr. 915588654